Anders og RobertSkilsmisse.no er en presentasjonsside for Advokatfirmaet RUV, som er spesialister i skifte og barnefordeling. På skilsmisse.no finner du mye generell informasjon om hvilke rettigheter og plikter du har ved en skilsmisse, både økonomisk i forhold til rettigheter på skifte og opplysninger, men også i forhold til barnefordeling. Vi gir deg også praktisk informasjon om skiftet, søke separasjon/skilsmisser mv.

 

Advokatfirmaet RUV driver ellers allmennpraksis innenfor de fleste rettsområder, og har hyppige oppdrag for domstolene, fylkesnemndene mv. Firmaet driver også med familiemekling og advokatmekling i et betydelig omfang. Vi holder til i Ruseløkkveien i Vika i Oslo, og derav navnet RUV. Firmaet har også kontorer på Eidsvoll og i Sarpsborg. RUV er for øvrig et gammelnorsk ord, som betyr “omfang, vidde”. Vi tilbyr juridisk bistand og generell rådgivning innenfor blant annet familierett, barnerett, barnevernsrett, arverett, fast eiendom, erstatningsrett og kontraktsrett, samt strafferett og forretningsjuss.

Har du behov for advokat i Oslo, hører vi gjerne fra deg om det er noe vi kan hjelpe deg med! Se gjerne firmaets nettside http://www.ruv.no for mer informasjon.